Categories
Agenda Novetats

Ruta del Tast 2017

Torna la Ruta del Tast del 8 a l’11 i del  15 al 18 de juny. Els establiments de restauració de Sant Carles de la Ràpita us proposen una ruta gastronòmica per conèixer els secrets més ben guardats de cuines, barres i obradors en forma de tastes, còctels i dolços. A més participar-hi té premi! Fent fins a 6 degustacions s’entrarà al sorteig d’una activitat nàutica a la badia i d’un dinar o sopar de tastets per a dues persones. Si vens de ruta no t’oblidis de l’etiqueta #RutadelTast2017 també hi ha premis a Instagram.

La ruta és un recorregut gastronòmic per diferents establiments de la població, que inclou tres modalitats de degustacions: el tast de la tapa, el tast dolç, i el tast còctel. Hi participaran bars, pastisseries  i cocteleries, que donaran a degustar 24 tapes salades, 7 tapes dolces i 9 còctels.

En el cas de les tapes, el seu cost serà de 3 euros amb consumició inclosa, mentre que el còctel tindrà un preu de 4 euros. Els horaris d’aquest recorregut gastronòmic seran de les 17h a les 20 hores, en el cas de la tapa dolça;  de 19h a 22.30h, en la tapa salada; i de 23h a 1 de la matinada, en el còctel.

La ruta tindrà lloc de dijous a diumenge del  8 a l’11 de juny i del 15 al 18. A  més,  els divendres 9 i 16 de juny es podrà fer la ruta teatralitzada, acompanyats del grup de teatre local Xip-Xap.

La Ruta del Tast és una bona oportunitat per visitar la Ràpita i el delta de l’Ebre. S’han organitzat fins a tres experiències que combinen la ruta amb allotjament i activitats nàutiques i terrestres.